Noget om at sige farvel

De sidste par uger har vi brugt på at sige farvel. Eller egentlig ikke farvel men på gensyn. Vi kommer jo hjem igen. Men jeg kan godt lige betydningen af ordet farvel – ’Far Vel’, og jeg synes at det er meget passende, når man som vi skal ud på en rejse, hvor selve rejsen, og ikke kun destinationerne, er det vigtige.

Så der er blevet sagt farvel og på gensyn til skolekammerater og lærere, sejlerkammerater og bedstevenner og –veninder, og til forældre som på en eller anden måde har krydset vores vej efter vi fik børn. Anders og jeg har også fået sagt et fint farvel og på gensyn til kollegaer og arbejdsforbindelser. Det er overvældende og fantastisk, at så mange følger med i vores ’projekt’ og finder det inspirerende at vi følger vores drøm.

Ugen op til afgang bliver udover den sidste klargøring brugt på at sige farvel og på gensyn til de nære – familie og venner, som vi kommer til at savne de næste to år. Men det er et af vilkårene, når man som vi er eventyrlystne – og en af grundene til at vi vender hjem igen en dag.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s