Om os

Vi er en helt almindelig familie på 5, og for et par år siden tog vi en lidt ualmindelig beslutning om at sejle jorden rundt. Det var efter vi havde købt vores første båd og for alvor fik smag for sejlerlivets glæder og udfordringer. Så den lille båd på 20 fod blev skiftet ud med en større båd. Og der blev sat et ’til salg’-skilt på hus, biler og indbo. I juli 2016 siger vi farvel og på gensyn til familie, venner, jobs og skole. Om vi kommer jorden rundt, vil tiden vise. Jordomsejlingen er ikke målet i sig selv. Det er selve rejsen og måden at leve livet på.

 

AndersAnders (1972) er en livsnyder. Han er happy-go-lucky men også målbevidst og selvsikker. I sit professionelle liv er Anders bureauchef i en mindre softwareudviklings-virksomhed. Ombord på Freja er han kaptajn med retten til det sidste ord. Udlængslen og lysten til at rejse blev grundlagt, da han som helt ung læste Troels Kløvedals bøger om Nordkaperen. Anders startede sin sejlerkarriere i diverse joller i sin families sommerhus ved Bøgestrømmen. Senere blev det til tursejlads rundt i Danmark i forældrenes IF’er inden han virkeliggjorde drømmen om egen båd.

 

Merete

Merete (1975) er draget af eventyret, havet og det aktive liv. Hun begejstres lige meget over sejlerlivets hårde arbejde og dets solnedgange og kølige drinks, og er  derfor kaptajnens perfekte medsammensvorne. Hendes stålsatte vilje bliver for alvor prøvet af, når hun uden erfaring kaster sig ud i at hjemmeundervise tre børn i 2 år. Merete havde aldrig før sejlet, da hun blev bådejer første gang. Siden har hun taget kampen op med søkort og sømandskab (og søsyge!) og de sidste to år har hun (foruden Freja selvfølgelig) sejlet Spækhugger i Kvindelig Sejlklubs sejlerskole.

 

 

 

VictorVictor (2003) er familiens fornuftige næsten-teenager. Han er en nysgerrig dreng med en sund portion skepsis. Især er han fascineret af det naturvidenskabelige. Han glæder sig til at komme ud og opleve nye kulturer og udforske verden. Victor er opti-sejler på 5. sæson, og det har givet ham en god føling med alt det der foregår ombord på Freja. Faktisk deler han skråsikkert ud af gode råd om sikkerhed og bådhåndtering til kaptajnen. Victor er i øvrigt selvudnævnt kaptajn af gummibåden.

 

AnnaAnna (2005) er familiens sociale brobygger. Hun er meget selskabeligt anlagt og elsker at møde nye mennesker. Annas store hjerte betyder, at man altid har det godt i hendes selskab. Anna er opti-sejler på 3. sæson, og har for alvor fundet sejlerglæden. Når hun ikke sejler, har hun ofte gang i noget med sang og dans.

 

 

LudvigLudvig (2008) er familiens krudtugle. Han er nysgerrig, målrettet og meget hjælpsom. Ludvig elsker dyr og naturen, og han går aldrig af vejen for et hyggeligt spil kort. Ludvig når lige at smage friheden i egen jolle, inden vi tager af sted.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s