Huset er solgt!

Endelig kom dagen vi havde ventet på og glædet os til at fejre efter et periodevis overforbrug af rengøringsmidler og haveredskaber med rynkede hænder og ømme rygge til følge. En helt ægte og reel køber meldte sig på banen, og satte deres underskrifter på en købsaftale.

Det føles så rart at vide, at der også findes andre mennesker, som kan se alle kvaliteterne og alt det dejlige ved vores hus, og som synes om de samme ting, som dem vi selv faldt for dengang vi købte det. Så pyt med, at vi fik lige præcis 44 dage til at tømme 140 m2 hus, 60 m2 kælder og 80 m2 garage, hvor vi har boet 5 mennesker i 8 år. Børnene er lidt vemodige over, at vi har solgt deres barndomshjem (udtales meget dramatisk), mens vi voksne er klar til at sige farvel til huset. Friheden venter lige om hjørnet!

I skrivende stund er der 6 dage til overdragelsen. Mens vi venter på sommeren, har vi lejet et lille hus ude i en skov. Det er småt men superhyggeligt, og børnene kommer til at synes, at det bliver så luksusagtigt, når vi endelig flytter ind på båden og de får deres egne kahytter.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s