Holdingtank, del 1

Freja er bygget uden holdingtank. Så af hensyn til diverse regler på området i vores hjemlige farvande og rundt omkring i verden måtte vi gøre noget ved det. Og det er også lidt besværligt i længden med tre børn ombord… Kaptajnen har derfor med vanlig grundighed undersøgt markedet for holdingtanke inden den helt rigtige model er blevet indkøbt. Et valg baseret på en kompleks matrix med enormt mange parametre!

Næsten klar til brug
Næsten klar til brug

Den udvalgte holdingtank er efter nogle (mange) timers arbejde installeret, der er dæksgennemføring og det hele fungerer upåklageligt. Men det i forvejen sparsomt apterede toilet mangler lige lidt finish for at blive heeelt hyggeligt igen, som billederne vist også illustrerer.

Papmodel af ny aptering
Papmodel af ny aptering

Der er derfor indkaldt noget snedkerassistance, og jeg glæder mig til at få afsluttet denne del af arbejdet med at gøre Freja klar til langtur. Forhåbentlig kan vi snart vise billeder at et smukt apteret toilet med skab og veludtænkte hylder.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s