Man fortryder kun de ting i livet, man ikke fik gjort

Så nu gør vi det – gør drømmen til virkelighed, sætter hverdagen på pause og tager på eventyr med vores børn. Vi bytter travle karrierer og økonomisk sikkerhed ud med frihed og tid til samvær. Er det uovervejet? Nej! Er det angstprovokerende? Absolut!

Men hvorfor så gøre det? Der er jo sådan cirka en million gode grunde til at lade være. Vi har et dejligt hus, gode jobs, søde børn der er glade og vellidte. Hvorfor er det ikke nok? Det er det sådan set også. Men undervejs i vores trampen rundt i det daglige hamsterhjul kom vi i tanke om, at det der engang var vores drøm om et privilegeret liv, var frihed til at være sammen og opleve verden. Og trangen til at udleve den drøm føltes pludselig stærkere end behovet for et samtalekøkken. Derfor traf vi beslutningen om at prøve et andet og mere enkelt liv, hvor vi har tid til hinanden og til børnene, mens de stadig gider være sammen med os.

gonesailing2

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s